BĂ€sta skrindan 2023

En skrinda Àr den ultimata följeslagaren pÄ utflykter dÀr bÄde smÄ barn och mycket packning ska med. Du kan snabbt och smidigt packa ner allt i den lilla vagnen och rulla det nedför gatorna.

Det finns en mÀngd fina varianter pÄ marknaden som har diverse smarta funktioner. Vi har dÀrför utvÀrderat de mest omtyckta vagnarna för att utse vilken som Àr bÀst i test och mest vÀrd dina pengar. Nu sÀtter vi igÄng med att utse bÀsta skrindan!

Sidan innehÄller reklamlÀnkar

Topplistan

bÀsta-trÀskrinda-gummihjul
Rank 1 BĂ€st i Test

TrÀskrinda med gummihjul

betyg
(5/5)
Pris
899 kr
Angiven vikt
max 100 kg
Skrinda i klassisk modell. Maxlast pÄ 100 kg gör att du kan fÄ med dig det mesta vare sig det Àr barn eller gofika. 106 x 48 x 109 cm och lÀmplig Älder anges frÄn 3 Är.
keenz-skrinda
Rank 2

North 13.5 Transporter Skrinda

betyg
(5/5)
Pris
4589 kr
Angiven vikt
LÀmplig frÄn 12-48 mÄnader.
Lyxvariant frÄn pinkorblue. Denna Àr mer som en barnvagn nÀr det gÀller sÀkerhet och anvÀndning. Kan fÀllas ihop och vÀger runt 14 kg. FempunktsbÀlte, sufflett och dubbla handtag Àr nÄgra av alla fina finesser. AnvÀndare sÀger att
pinolino-skrinda
Rank 3

Pinolino Skrinda Paxi dlx Comfort med broms, marinblÄ

betyg
(5/5)
Pris
1556 kr
Angiven vikt
Max 70 kg
Ett fint mellanting bland övriga modeller. Lite mer Ät det klassiska hÄllet men hopfÀllbar och i metall. Solskydd och parkeringsbroms Àr nÄgra fina finesser som finn pÄ denna.
micki-skrinda
Rank 4

Micki Skrinda

betyg
(4/5)
Pris
999 kr
Angiven vikt
?
Klassisk skrinda frÄn Micki. Perfekt att köra barnen eller för att lasta med sig alla saker pÄ utflykten. Storleken Àr 1040X480X380 mm och den kommer i obehandlat trÀ.

UpptÀck de viktigaste funktionerna hos en skrinda

NÀr du vÀljer vilken skrinda du ska köpa sÄ Àr det viktigt att fundera pÄ vilka funktioner som Àr de viktigaste för just dig. Vi pÄ Babydrömmen har sammanstÀllt vÀsentliga funktioner som du bör ha i Ätanke:

  • Den ska vara enkel att manövrera
  • Den ska ha stadiga och ordentliga hjul
  • Det ska finnas ett ordentligt lastutrymme
  • Modellen fĂ„r gĂ€rna vara hopfĂ€llbar

Det Àr bland annat de ovanstÄende kraven som vi har tagit hÀnsyn till nÀr vi testat alla vagnar. Se till att vÀlja en modell som stÀmmer överens med dina behov och krav. AnvÀndare upplever nÀmligen att den bÀsta skrindan Àr den som passar för familjens alla aktiviteter.

Missa inte att kolla upp maxvikten

VÄr test visade att vagnens maxvikt Àr mycket viktig nÀr du bestÀmmer vilken modell du ska köpa. Vissa vagnar klarar endast av 25 kilo, medan andra kan packas med 100 kg.

fina skrindor

Ska jag vÀlja en modell i trÀ eller i tyg?

En klassisk skrinda Àr tillverkad i trÀ, men dagens uppdaterade varianter har fÄtt rejÀla hjul. Med en gammaldags design kan du bÄde snyggt och sÀkert rulla barn och packning nedför gÄgatorna. Med en vagn i trÀ blir konstruktionen stadig och dessutom Àr vagnens material mycket tÄligt och motstÄndskraftig mot sÄvÀl barn och vÀder som tung packning.

Om du vill ha en snygg, stadig vagn att anvÀnda pÄ hemmaplan, dÄ Àr en modell i trÀ ett bra val enligt oss pÄ Babydrömmen. Denna modell kan dock inte transporteras lika lÀtt som dagens moderna varianter dÄ den inte Àr hopfÀllbar.

Den bÀsta skrindan Àr dock de moderna varianterna som du kan fÀlla ihop. Den kan enkelt vikas ner sÄ att den tar minimalt med utrymme i bilen och dÀrför tas med bÄde till stranden och pÄ semestern. Den Àr Àven ett utmÀrkt val om ni ska besöka nöjesparker eller campingar.

MÄnga Àr tillverkade i vattenavvisande material för att bÀttre stÄ emot det svenska omvÀxlande vÀdret. Vi pÄ Babydrömmen anser att den hÀr modellen Àr ett bra val för den aktiva familjen med mycket packning.

DÄ behöver din skrinda ha ett tak

Har du sett att det finns modeller med tak? Dessa vagnar Àr den bÀsta modellen om du ska resa runt i sommarsverige och inte vill behöva söka skydd varje gÄng det regnar. VÄr genomgÄng visar att det finns fÄ varianter med tak att vÀlja mellan, men de Àr riktigt bra för dig som vill ha en stadig och skyddande vagn.

Fördelarna med denna vagn Àr mÄnga dÄ sÄvÀl barn som packning skydda mot bÄde regn och sol. Det finns alltsÄ ingen risk att dina barn fÄr solsting eller vÀrmeslag i denna vagn dÄ de skyddas mot solens strÄlar. Dessutom ligger packningen vÀl skyddad nÀr det regnar.

skrinda med tak
Skrinda med tak – kanske bĂ€st att hitta nĂ„gon som mindre ser ut som en fĂ„ngbur 🙂

Var kan jag anvÀnda vagnen?

Din vagn har en mÀngd olika anvÀndningsomrÄden beroende pÄ vilken modell du köper. Du kan bland annat vÀlja mellan:

  • En klassisk skrinda tillverkad i trĂ€ för utflykter i nĂ€romrĂ„det
  • En hopfĂ€llbar vagn som Ă€r enkel att transportera
  • En modell med tak som skyddar mot solen
  • En mindre variant för lek i trĂ€dgĂ„rden

En klassisk modell i trÀ kan du anvÀnda för att gÄ ner till den lokala stranden och om du köper en mindre variant kan ni leka med den i trÀdgÄrden. En hopfÀllbar variant Àr utmÀrkt att ta med pÄ resor i bÄde bil och buss. En variant med tak Àr enligt oss pÄ Babydrömmen det bÀsta valet för dagslÄnga utflykter ute i solen.

BĂ€st i test av skrindor

Vi har tagit del av anvÀndares recensioner och Äsikter. Vi anser nÀmligen att de som anvÀnt vagnen under en lÀngre tid verkligen kan ge en vÀlgrundad Äsikt.

NÀr man vet vilken vagn man ska köpa Àr det viktiga att gÄ igenom material, anvÀndarvÀnlighet och kvalitet.

HÀr hittar du vÄr topplista bÀsta skrindan

Avslutande ord

En stabil skrinda Àr det bÀsta valet för dig som ska ivÀg pÄ utflykter och enkelt vill kunna ta med bÄde barn och packning. I vÄrt test har vi testat en rad populÀra produkter för att utse vilken modell som har bÀst kvalitet och Àr mest prisvÀrd. VÄr genomgÄng visar att det finns mÄnga modeller som hÄller mÄttet för bÄde transport och lek.

KĂ€llor: https://njutavnaturen.-/skrinda-som-friluftsverktyg/

Uppdaterad 2022-12-25